The Road to Taylor Swift Pt. III

And by the way, I’m going out tonight… niet letterlijk tonight maar wel op 17 maart 2023 want wij gaan naar Paramore en Taylor Swift in Arizona! Oh. My. God! Na een miserabele ticketverkoopervaring vorige week, is het dan toch gelukt om een ticket te bemachtigen voor de eerste show van The Eras Tour.Het vliegtuig is geboekt, de auto is geboekt, een aantal hotels zijn geboekt en het allerbelangrijkste: we hebben al tickets voor 1 concert!

Ik heb deze week afgewacht in de hoop dat er toch nog een general sale ging zijn via Ticketmaster maar daar is uiteindelijk niets meer in huis van gekomen. Ik ben dan maar gezwicht en heb veel te dure tickets gekocht via StubHub. In de hoop dat de ticketprijzen via StubHub nog een beetje gaan dalen, hoop ik nog wat tickets te bemachtigen voor een aantal extra shows maar voorlopig gaan we toch al in het stadium zijn voor de eerste datum van The Eras Tour. Paramore zal het voorprogramma spelen voor deze datum dus ik zie twee van mijn favoriete artiesten op 1 avond!

De planning staat voor de rest ook ongeveer vast. We zullen in Las Vegas landen om dan de volgende dag onmiddellijk naar Phoenix te rijden voor de eerste show. Dit is toch wel een ritje van ongeveer 5 uur. Daar blijven we dan 2 dagen in de hoop om 2 shows mee te pikken. Erna staat Joshua Tree National Park, Palm Springs, Los Angeles, Cerro Gordo en terug Las Vegas nog op de planning. In Las Vegas eindigen we dan om hopelijk ook daar nog een show mee te pikken.

Het is zo ongelofelijk cool dat ik mijn favorieten dingen weer kan combineren: de VS en concerten. Daarnaast ga ik uiteraard nog heel wat taco’s gaan eten om nog wat inspiratie op te doen voor de foodtruck. It’s gonna be great en ik ben zó excited! Keep y’all posted!

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started